AKTUELNO

Otkrila sve!

U žiži javnosti danas se našla medijska ličnost Stanija Dobrojević. Iako bi mnogi pomislili da je objavila novu provokativnu fotografiju, ovog puta njen ljubavni život bio je na tapetu. Naime, Stanija je na svom Instagram profilu pokazala da je napustila Srbiju i to sama, što je za mnoge bio povod da pomisle da su Marko Marković i ona raskinuli, iako se pre samo nekoliko nedelja spekulisalo da su se verili.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

No, kako ne bismo nagađali, Pink.rs je stupio u kontakt sa Stanijom, kako bismo saznali gde je otputovala i da li je u njenoj vezi sve u redu.

Upravo sam sletela u Njujork, a već su mi raskinuli vezu (smeh). Naravno da nije istina, samo sam morala do Amerike, ovde mi je drugi dom, moram da obiđem kuću, firmu i brzo se vraćam jer me tek čeka posao kao i završetak stana u Srbiji - poručila je Stanija za Pink.rs iz daleke Amerike.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Podsetimo, Stanija se vratila iz Amerike prošle godine, u vreme karantina, te je morala da nekoliko nedelja da bude razdvojena od porodice, a to nije jedini problem koji ju je tada snašao. Međutim, sve se na kraju lepo završilo, a očigledno je da Marko i ona uživaju u ljubavi, a da li će uskoro svadba ostaje da vidimo.

Autor: O.B./N.V.