AKTUELNO

Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe – rekao je Šašić.

Pevač Željko Šašić kaže da se retko viđa s ljudima i kolegama otkako je počela epidemija koronavirusa, a za medije je ispričao da se pomirio s bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i da su posle mnogo godina obnovili kontakt.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, Željko tvrdi da je sada u dobrim odnosima s bivšom ženom, Sonjom, iako ona poriče da su u kontaktu, ali i da je oduvek smatrao normalnim to da nekadašnji supružnici popiju kafu, bez obzira na to što je svako krenuo na svoju stranu.

Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom oglasio se i Aca Lukas, koji je takođe bivši suprug Vuksanovićeve, pa otkrio da ga je šokirala izjava nekadašnjeg dobrog kolege i kuma, te je objasnio da mu nije jasno zbog čega Željko pozdravlja Sonju i govori da su u dobrim odnosima.

Šašić je smešan, on je, je*ote, zblajznuo skroz, pukao je načisto! Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg – priča Aca.
Doduše, nije toliko strašno to što je Željko ispričao. I ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno – zaključuje Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Sonja Vuksanović otkrila je da li je Šašićeva priča istinita.

Sa Željkom se dugo nisam ni čula ni videla. Mora da me je pomešao s nekom drugom Sonjom – rekla je ona kratko za medije.

Autor: P.R.

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#Željko Šašić