AKTUELNO

Imali smo malo nekih nesuglasica – otkriva Stefan.

U prvom delu večerašnjeg izdanja popularne emisije "Amidži šou" gostovali su zadrugari Kenan Tahirović, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević i Branislav Radonić Brendon, koji su pobednici "Zadrugovizije" koja je nedavno održana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Amidžić upitao je trenutno aktuelni par, Stefana Karića i Jovanu Ljubisavljević o njihovom odnosu.

Imali smo malo nekih nesuglasica, malo nekih rućžnih reči sa moje strane... – započinje Karić.

Voditelj je upitao zadrugara zašto je to tako, i šta je osnovni razlog zbog kojeg dolazi do problema među njima.

Jednostavno se nekako baš tako potrefi da se dese ti dani i da nekako puknemo, i uvek je isti razlog. Pokrenu se neke teme, gde Jovanu provlače sa nekim momcima, meni to ne staje na žulj, već ta neka njena reakcija, neki odgovori gde mene dovedu do najgoreg stanja. Nažalost je to tako – priča Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana se na izlaganje svoje jače polovine složila i iznela svoju stranu priče, i koje su to rekacije koje u Kariću izazivaju takvo stanje.

Zna on najbolje. U stvari, ja generalno mislim da je cela ta situacija tamo gde smo mi konstantno pod stresom, gde trpimo tuđu energiju i malo spavamo, generalno energija je malo čudna i drugačija, nekome nekad nije dan pa ustane i kaže što u nama izazove reakcije gde umesto da se držimo zajedno, mi jedno drugo napadamo i to su nam jedine greške, tako da se slažem s njim – zaključuje Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Jovana Ljubisavljević

#Kenan Tahirović

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Stefan Karić