AKTUELNO

Hit!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou", u prvom delu, gostovali su zadrugari Kenan Tahirović, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević i Branislav Radonić Brendon, koji su pobednici "Zadrugovizije" koja je nedavno održana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Janjuš je ispričao anegdotu koja se desila kada je bio preko leta sa Majom i sedeo u jednom kafiću gde je došao fotograf.

Sad kad sam video ovog gospodina fotografa, moram da ispričam jednu priču. Devojka me je navukla da se vidi sa mnom napolju kada smo bili, sedimo u jednom kafiću i dolazi gospodin da nas slika. I on kaže da je dobio poziv da nas slika. A ja mislim da ni gazda ne zna da ima taj kafić, znači jasno ti je gde se nalazi. Gospođa (Maja) je naručila slikanje. I onda mi ona kaže "Je l' moguće da se ti baviš ovim, da zoveš fotografe da nas slikaju' - ispričao je Janjuš i nasmejao sve u studiju, pa se Maja nadovezala.
Ogi, da ti kažem, hteo je da pegla situaciju kod kuće, a da se tajno viđa sa mnom. A ja to nisam htela. Ništa ja to nisam uradila bez razloga, ali sve je to bilo iz moje ljubavi, da ga zadržim, priznajem, uradila sam to - ispričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.