AKTUELNO

Iskreno o svemu.

Reper Vuk Mob otkrio je da je pre nego što se skrasio kraj supruge Olje s kojom je dobio ćerkicu, oduvek bio popularan među devojkama i da "ni sam ne zna koliko ih je promenio".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pored toga što je ispričao da se prvi put poljubio sa 13 godina, otkrio je i kada je imao prve intimne odnose.

- Prvi s*ks sam imao tri godine kasnije i to je bila šema za jedno veče. Ta devojka je bila starija od mene dve godine i lagao sam je za godište. Spavali smo prve večeri i meni je to bio prvi put, njoj nije. Posle toga mi se više nikada nije javila - rekao je Vuk i nastavio:

Foto: Jelena Simonović

- Posle srednje škole menjao sam devojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali - rekao je reper i otkrio da se pokajao što je bio u vezi sa Kijom Kockar i Tijanom Ajfon.

- Kiju sam upoznao u Nemačkoj u jednom klubu gde sam svratio na piće pre nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom - priča Vuk.

Foto: Pink.rs

Što se tiče Tijane Ajfon, Vuk kaže da mu je sada krivo što je lagao da nije bio s njom.

- Ušao sam u rijaliti jer sam hteo da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi nit miriše. Posle smo se svađali preko medija jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom - priča Vuk.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Autor: M.M.

#Kija Kockar

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon

#Vuk Mob