AKTUELNO

Glumac Feđa Stojanović preminuo je danas u Beogradu, u 73. godini, a nedavno je u intervjuu za domaće medije govorio i bolesti koju je imao.

On je krajem prošle godine imao ozbiljnu operaciju, a nakon što se oporavio vratio se poslu. U bolnici je proveo nekoliko dana, posle čega je pušten na kućno lečenje jer se dobro osećao posle intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, uprkos tome što mu je operacija bila teža i rizična, i to u jeku pandemije koronavirusa.

Foto: Printscreen YouTube

- Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao - rekao je Feđa kroz osmeh tada za medije.

Iako je oporavak posle ovakve operacije dug i težak, Feđa nije posustao, već se i poslovno angažovao.

- Evo, u subotu imam prvu predstavu, tako da sam nastavio da živim normalno. Hoću da se ponašam normalno, ne želim ništa u svom životu da menjam i hoću i dalje da radim. Verujem da će biti bolje - kazao je Feđa Stojanović u januaru.

Foto: E-Stock

Autor: D.T.

#Feđa Stojanović