AKTUELNO

Svi sumnjaju u njenu priču!

U Beloj kući je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

Kako može da ti izleti moj Luka, a zaljubljena si u Karića ?

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam to za period kada smo bili zajedno, i to mi je izletelo, to meni ništa da znači. On isto može tako da kaže za osobu koju je najviše voleo. Jedom je čak i on rekao, i to je meni okej, ja njemu nisam zamerila, a mislim da nije ni on meni - rekla je Jovana.
Ja ne želim da kometarišem te teme, ja neću da pravim od nje ku*vu i ološa. Ja sam rekao da mi je Dijani rođendan - pričao je Karić.
Ja sve to razumem, i ja ne volim Luku. Nema to veze sa mojim emocijama, niti statusom. Ja se izvinjavam što imam govorne mane. U brzini sam i rekla i Karići -kometarisala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvrdiš da si htela da raskineš sa Lukom u novembru, a slala si mu poruke preko zadrugarke u januaru. Jovana jesi prevrila Luku - glasilo je pitanje.
Mene je Marija htela da sasluša, i oduševila me je kako se ponela prema meni. Ona je meni donela narukvicu i zbog nje sam se smirila - rekla je misica.
Svi znamo da sam ja živela pod staklenim zvonom, ja koristim za svoj život, ja u svom okruženju nisam ni čula ni videla neke stvari. Sa Stefanom sam se smuvala 10. februara. - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si 14 dana ranije poruku slala Luki preko Marije da ga voliš - dodao je Milan.
Ljudi ja sam se zaljubila, i Luki sam poslala poruku pre toga, krivo mi je bilo da raskinem sa njim bez razloga. Ja nisam htela da se pomisli da je Tomović kriv za moj razlog. Ja sam završila priču kada sam se zaljubila

Foto: TV Pink Printscreen

Emotivno je prevarila Luku, nju je Tomović štitio iako je bio zaljubljen u nju, ali ju je štitio - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga