AKTUELNO

Šok!

U večerašnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Rialdu Karahasanović.

Rialda, rekla si Kenanu da ti je žao Ša jer će ga Tara šutnuti odmah nakon Zadruge, zbog čega tako misliš?

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da oni neće opstati zajedno, ovde vidimo, da koliko god da se neko voli, vidimo kakva im je veza. Tari je 20 godina, kao kada sam ja izašla iz jednog odnosa, pa sam mislila da sam zaljubljena u drugog muškarca, tako i Tara. Vidim kako ona priča sa njim, da nije ovog prostora, Tara bi se odavno okrenula i otišla - izjavila je Rialda.
Ne bih se složila sa Rialdom, ali ovo jeste generalno prvi odnos gde tolerišem neke stvari, i Nenad kaže da je njemu prvi odnos gde on toleriše. On je rekao da nije navikao na devojke poput mene, da ga neko udara, mi smo ovde pet meseci, i dok nismo bili u odnosu, dok je bila vazdušna ljubav, dok nismo ušli u vezu, imali smo zamerke i svađe. Vidim koliko mi je Nenad posvećen i koliko me voli. Ne bih ja dugo tolerisala, koje nikad ne bih, da to nema neku perspektivu. Mislim da smo se skontali.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam htela još da dodam, ovo što je rekla, dok se nije ozvaničila veza, meni je Tara, nama je svima bilo jasno, meni je Tara u tim momentima delovala više zagrejano, više je bila ažurna oko tog odnosa. Meni je takav utisak ostavila, sada mi deluje da je umorna - dodala je pevačica.
To ljudi komentarišu, stiče se takav utisak zbog svega što se dešava, to je ono što ja pitam Taru svaki dan, evo ja kažem, ona mi govori da je ne razumem, a ja je razumem. Ja sam psihički jako loše, ali opet kažem, imam Taru i želim da je zagrlim, da provedem vreme sa njom i meni je lakše, jeste činjenica da je pravu ljubav pokazivala dok nije ušla u vezu - pričao je Ša.
Ja se 8 i po meseci borim za ljubav koja mi je emotivno uizvraćena, fizički ne, umorila sam se - ubacila se Tara.
Jeste to da se ja borim za ovu vezu, ja se trudim oko veze, ne znam kako vama deluje da li se Tara trudi, ona meni kaže da me voli, ona je mene sada pecnula. Ona je nastavila da priča sa Čorbom, meni smeta - objasnio je reper.
Ja sam rekla da ako se ispostavi da te je Jovana uhvatila za d*pe, nek vam je svima lep provod, jer ja nisam smela da pričam u tom trenutku sa pola kuće! Njih dvojica dogovaraju duete - izjavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god joj kažem, ona napravi ovo! Preti mi već, meni je pun k*rac pretnji, već mi je preko glave, onda se odalji od mene i sedne tu. Svaki dan, zašto Rialda ovako gleda... I meni deluje tako, ja vidim, Tara! Sedi sa mnom, priča sa svima, smeje se, ja je pitam nešto, odj*beme, kao da ne može da me gleda! Ona sada hoće da iščupa sebe. 'Ajde, nemoj to da radiš, nego da provodimo vreme, zagrli me kada spava, druže, nedostaje mi pažnja, ja nemam ništa od toga - rekao je Aleksić.
Sedimo Nenad i ja tu, ljubimo se, mazimo se, pre par dana, ja sam pitala Draganu šta smo radili pre pet sekundi, a samo sam mazala karmin, ide sa mnom pita me da li ga volim, da ću ga ostaviti. Deset sekundi sam se odvojila da stavim karmin, to što je on istraumiran od odnosa, to je njegov problem - besnila je Tara.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga