AKTUELNO

Evo kako je reagovala na kadrove o kojima bruji Srbija.

Iako su Đole i Vesna Đogani godinama unazad važili za jednog od najskladnijih brakova na estradi, ovaj mit srušen je sinoćnjim prilogom u emisiji "Paparaco lov", čija ga je ekipa usnimila u preljubi!

Foto: Pink.rs

Naime, u Đoletov automobil je u jednom trenutku ušla javnosti nepoznata žena, na prvi pogled starija od Vesne, dobro osmotrila da li ih neko posmatra, pa krenula da ga ljubi, što je pokrenulo buru komentara u javnosti.

I dok svi polemišu o Đoletovom neverstvu i njegovom braku sa Vesnom, njih dvoje se ne oglašavaju - na naše pozive ni poruke od jutros nisu odgovarali.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Anabela Atijas, Đoganijeva bivša snaja, odgovorila je na poziv novinara i na pitanje kako komentariše novonastala dešavanja u životu nekadašnjeg devera, sa kojim godinama nije u dobrim odnosima, rekla:

Nemam vremena da se bavim njime. Uopšte me ne zanima ni šta radi ni s kim je viđen. Fokusiram se na sebe i na svoj život, a tu porodicu više neću komentarisati - rekla je kratko Anabela, koja se neretko javno prepucavala s Đoletom, kad god bi on na negativan način komentarisao nju i dešavanja u njenom privatnom životu, što ona nije sada želela da čini.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Đole Đogani