AKTUELNO

Strasti između njih dve se još ne smiruju.

Sukob između Goge Sekulić i Tamare Đurić, koji je počeo tokom njihovog boravka na imanju u Lisoviću tokom šeste sezone "Farme", po svemu sudeći, još nije gotov.

Foto: Privatna arhiva

Naime, Tamara se prethodne noći uključila uživo na Instagramu, gde su joj fanovi postavljali pitanja.

Jedan od njih ju je pitao da li se plaši da će je Goga tužiti zbog uvreda na njen račun, na šta je Tamara odgovorila oštro i oplela po pevačici.

- Na osnovu čega ona mene da tuži? Poslednja pesma joj je prošla kao krava kroz kukuruz, pa sada nema pametnija posla nego mene da tuži - rekla je Tamara.

Foto: Instagram

Kako saznaje portal Pink.rs, do ponovnog sukoba između Tamare i Goge došlo je nakon što je Đurićeva dobila snimak Goge Sekulić i jednog njenog prijatelja. U konverzaciji je pevačica rekla da želi da tuži Tamaru ukoliko ona uskoro napusti bolnicu živa i zdrava.

- Dotičnu sam tužila nakon rijalitija. Posle svega što je ona izgovorila za mene, mogu samo da kažem da joj želim brz oporavak i ako sve bude u redu, vidimo se na sudu - rekla je Goga nedavno.

- Sačuvaj me Bože da ja zavirujem u tuđ novčanik, ali s obzirom da joj je pesma prošla kao krava kroz kukuraz nekako mi se samo to nametnulo kao logičan zaključak jer sam dobila klip u kome Grdana kaže da, ako preživim da će me tužiti. To znači da se molila da preživim i na tome joj hvala, a ostalo nek traži u kukuruzu kroz koji je ona krava prošla. Očigledno je da je poželela da se malo reklamira, pa pošto nema kako, setila se Farme, rekla je Tamara za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Farma

#Goga Sekulić

#Tamara Đurić

#pevačica

'