AKTUELNO

Preispituje se i dalje.

Upravo je voditelj Darko Tanasijević ušao u Belu kuću, kako bi započeo emisiju "Gledanje snimaka", a prvi snimak koji su pogledali je prikazivao Nenada Aleksića Ša koji nakon razgovora sa Paulom Hublin, doživljava ljubomornu scenu od Tare Simov, a onda joj on uzvraća za Milana Jankovića Čorbu.

Moram da kažem da mi nedostaje, navikao sam da je tu, da se budim i ležem uz nju, ne sviđaju mi se ove svađe. To je bilo preglupo, ali se stalno potezala tema vezana za ljubomoru, bockanje, i uvek sam se pitao zbog čega to radi kad treba da uplovimo u mirnu luku. Znao sam da je nešto muči. Pričao sam sa Markom, voleo bih da sam gluplji, pa da neke stvari ne povezujem lako. Možda sam joj dosadio, možda se pokajala, znači možda. Nju je poremetilo kad je dolazio Miša Laguna na žurke, pa je uz neke pesme slao poruke od bivšeg momka. To mi nije smetalo, dok nije postalo učestalije, pa sam imao pravo da budem ljubomoran na tako nešto. Preispitujem se stalno, danas posebno. Znam da me voli, to je činjenica, ali da li je ta povezanost sa tim dečkom, uticala na sve, ne znam - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok smo se muvali, ja sam joj napominjao da neću u vezu jer je mlada, ali one ne znaju šta hoće, da li su zaljubljene ili nisu. Govorio sam da se takve mlade zaljubljuju na mesec dana, pa bih to povezao sa godinama, a sa druge strane, ovde je dve godine, i kada je ušla u odnos sa mnom, i teret na leđima, ona je mislila da je ne razumem. Ona je nesvesno ušla u sve to, nije bila svesna šta to povlači za sobom, teret. Zavolela me, tvrdim to, ali opet te neke svađe, pitanja, nazivaju je ljubavnicom... Milion puta sam je pitao da ne ispadne samo igra, pogotovo zbog toga što sam javno prevario svoju bivšu ženu. Sam njen odlazak me je baš ubio. Nisam ja mogao da sprečim, preteško mi je ovde. Nisam se ovako osećao, dvadeset godina unazad - nastavio je Ša.
Nisi tako osećao ni kada si čuo za razvod od žene? - pitao je Darko.
Nikako, baš zato što sam znao kakav smo odnos imali kod kuće. A nisam hteo odmah da pričam, pa sam posle otkrio. Nije bilo te hemije više, i nekako sam znao da će nekad doći do tog razvoda. Svađali smo se i eto. Tarin odlazak mi mnogo znači. Svi ukućani su mogli da vide kako sam se ophodio prema njoj, pažljiv, brižan, dešavalo se šta se dešavalo. Nemam razloga za stres ni nervozu, ja sam neko ko razume tugu, jer je imala probleme kroz život. Tako da nema od čega da se spasi od mene - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga