AKTUELNO

Šok za šokom!

Prošle noći u Beloj kući održala se još jedna u nizu emisija ,,Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević otkrio je sve zadrugarske tajne. Ono što su svi željno iščekivali da čuju i vide, jeste reakcije zadrugara kada im je prikazana retrospektiva nedoličnog ponašanja diskvalifikovane zadrugarke Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su odgledali sve klipove, zadrugari, kao i preljubnik Nenad Aleksić Ša komentarisali su sve kadrove koje su videli.

Moram da kažem da mi nedostaje, navikao sam da je tu, da se budim i ležem uz nju, ne sviđaju mi se ove svađe. To je bilo preglupo, ali se stalno potezala tema vezana za ljubomoru, bockanje, i uvek sam se pitao zbog čega to radi kad treba da uplovimo u mirnu luku. Znao sam da je nešto muči. Pričao sam sa Markom, voleo bih da sam gluplji, pa da neke stvari ne povezujem lako. Možda sam joj dosadio, možda se pokajala, znači možda. Nju je poremetilo kad je dolazio Miša Laguna na žurke, pa je uz neke pesme slao poruke od bivšeg momka. To mi nije smetalo, dok nije postalo učestalije, pa sam imao pravo da budem ljubomoran na tako nešto. Preispitujem se stalno, danas posebno. Znam da me voli, to je činjenica, ali da li je ta povezanost sa tim dečkom, uticala na sve, ne znam. Dok smo se muvali, ja sam joj napominjao da neću u vezu jer je mlada, ali one ne znaju šta hoće, da li su zaljubljene ili nisu. Govorio sam da se takve mlade zaljubljuju na mesec dana, pa bih to povezao sa godinama, a sa druge strane, ovde je dve godine, i kada je ušla u odnos sa mnom, i teret na leđima, ona je mislila da je ne razumem. Ona je nesvesno ušla u sve to, nije bila svesna šta to povlači za sobom, teret. Zavolela me, tvrdim to, ali opet te neke svađe, pitanja, nazivaju je ljubavnicom... Milion puta sam je pitao da ne ispadne samo igra, pogotovo zbog toga što sam javno prevario svoju bivšu ženu. Sam njen odlazak me je baš ubio. Nisam ja mogao da sprečim, preteško mi je ovde. Nisam se ovako osećao, dvadeset godina unazad - rekao je Ša.

Potom je vreme došlo da Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš reše sve svoje probleme, a zadrugari su samo dolili ulje na vatru njihovim komentarim, nakon čega je došlo do karambola. Maja nije mogla da sakrije svoj bes, pa je nasrnula na Janjuša, te je obezbeđenje moralo odmah da reaguje.

U toku noći Jovana Ljubisavljević i njen dečko Stefan Karić bili su izloiženi komentarma zadrugara nakon što su odgledali njihove klipove rasprava, u kojima su jasno mogli da se vide njihovi problemi, u kojima oboje grcaju. Na kraju se ispostavilo da Karić ne može da pređe preko Jovaninih bivših simpatija i flertovanja koje je imala u Zadruzi.

Potom su Ana Bulatović i Dragana Mitrović brutalno zaratili pred svima, zbog ni manje, ni više nego Mišela Gvozdenovića. Kada je došlo vreme da se pevač oglasi, on je jasno poručio Dragani da je propustila priliku, budući da on trenutno uživa u ljubavi sa Minom Vrbaški.

Nakon emisije Maja i Janjuš su se zavukli u sobu za rehabilitaciju, gde su rešavali kao i uvek njihove probleme. A na kraju, Janjušev karakter nije dugo izdržao, pa je sa svojom voljenom zaspao zagrljen.

Autor: O. B.

#Zadruga