AKTUELNO

Slavilo se do ranih jutarnjih časova, a zet je bio najveseliji!

Porodica Rodić u porodičnom domu u Titelu proslavila je Đurđevdan, a u jednom trenutku na slavlju je zapevala mlada pevačica Lena Čolak.

U kući Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, slavilo se do kasnih sati, pa su tako u jednom trenutku zasvirali i trubači.

Foto: RTV Pink

Nakon toga, pevačica Lena Čolak latila se mikrofona i zapevala pesmu Cece Ražnatović "Lepi grome moj", dok je pored nje sve vreme bila Bogdanina sestra, Nataša Rodić. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu.

Video: Instagram.com/miss.rodic

Podsetimo, gost na slavi bila je i Ceca Ražnatović koja je u Titel došla sa dečkom Bogdanom Srejićem.

- Ceca Ražnatović je na veselje došla u pratnji dečka Bogdana Srejovića, koji se celu noć nije odvajao od nje. Stigli su malo pred ponoć na proslavu, među poslednjima, a bili su odlično raspoloženi - ističe izvor.

Foto: Pink.rs/P. Radovanović, Instagram.com

- Božinovska i Ceca su se prvi put srele u kući Rodića, a poznato je da ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Do jutra su nazdravljale, gozba je bila bogata, dok su svi naručivali od muzičara svoje omiljene pesme - dodaje izvor.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

- Mirko Šijan je, kao i uvek, bio najveseliji. On je sve vreme pevao, peo se na stolice, pa je bio glavni za atmosferu. Trudna Bojana mu je često bila u zagrljaju, pa su svi mogli da vide koliko se vole - zaključuje izvor.

Foto: Instagram.com/miresijan

Autor: M.M.

#Bogdan Srejović

#Bogdana Rodić

#Bojana Rodić

#Goca Božinovska

#Lena Čolak

#Mirko Šijan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović