AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kako ste već i navikli, "Premijera - Vikend specijal", vaša omiljena emisija o poznatima, čeka vas i danas u dobro poznatom terminu od 13.30 časova na televiziji Pink. Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, gde će sumirati utiske i prikazati vam šta je to obeležilo nedelju koju ispraćamo, ali i doneti nove, ekskluzivne informacije.

Foto: Jelena Simonović

Nemanja Vujičić će sa svojim sagovornicima razgovarati sa raznih lokacija u prestonici, a ono što mnogi čekaju da vide jeste ekskluzivni intervju koji je uradio sa popularnom pevačicom Nedom Ukraden.

Foto: Pink.rs

Neda Ukraden je žena sa mnogo hitova, bogatom karijerom i životnim uspesima kojima ne mogu mnogi da se pohvale. U ovom ekskluzivnom intervjuu ona će govoriti o tome kako je pevala Gadafiju, pričaće o svojoj porodici, unukama i ćerki, o bivšem mužu, ali i to kakav je odnos imala sa Josipom Brozom Titom. Ona će otkriti i kako se desilo da ostane bez svoje kuće, a u nekoliko navrata nije mogla da zadrži suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to, ali još mnogo toga, videće danas u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" i zato budite od 13.30 časova uz televiziju Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima.

Video: Pink.rs

Autor: N.V.