AKTUELNO

Za nju je vreme stalo!

Punila je najveće stadione, najveće hale, nastupala je pred hiljadama ljudi, a imala je prilike da peva i Gadafiju.

Foto: privatna arhiva

Čuvena pevačica, koja je poznata po tome što joj godine ništa ne mogu, Neda Ukraden, snimila je čak tri nove pesme koje su naišle na odlične reakcije publike.

Foto: privatna arhiva

Ekskluzivno za portal Pink.rs, Neda je govorila o novim projektima i poslovnim planovima, u koje je mnogo ulagala tokom čitave karijere.

Malo sam se aktivirala. Zahvaljujući internacionalnom zdravlju, a malo i vlastitom angažovanju, snimila sam čak 3 nove pesme. Tri različita autora iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, i realizovala 3 spota. Ekipa na čelu sa Dejanom Milićevićem se potrudila da u jednom od najboljih studija na Balkanu, uz pomoć brojne ekipe, statista, kostimografa, koreografa, igrača i na kraju uz moje najmilije unuke, snimim izvanredna tri spota. Naravno transformacija, presvlačenja, različitih stajlinga i šminke zahvljujući sjajnom Srđanu Perkoviću, omogućila mi je da 3 različite muzičke numere oživimo u 3 potpuno različita video izdanja. Prva objavljena pesma ''Jednom kada ovo prođe'' naišla je na fantastičan prijem publike - priča Neda Ukraden.

Foto: privatna arhiva

Ono što je posebno značajno kada je novi Nedin spot za pesmu ''Jednom kada ovo prođe'' u pitanju, jeste to što su joj se unučići u jendom kadru pridružii na sceni. To je svakako prizor koji topi i najhladnija srca, a verujemo da Nedi posebno znači.

Foto: privatna arhiva

Gledaoci televizije ''Pink'' će sutra, u specijalnom izdanju emisije ''Premijera'' imati priliku da gledaju ekskluzivnu Nedinu životnu ispovest u kojoj je ispričala mnogo toga o svom životu, pa otkrila da joj je najveći uspeh - porodica.

Autor: M.M.

#Neda Ukraden