AKTUELNO

Sjajnim vokalom ostavlja bez daha!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić razgovarao je sa mladom pevačicom Isidorom Mitić. Nju je publika imala prilike da upozna u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" a sada imaju prilike svake nedelje da čuju nešto novo od nje, s obzirom na to da je deo projekta Željka Mitrovića i grupe Monx - "30 pesama za 30 nedelja".

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Do sada je objavljeno 22 pesme, koje su postale veliki hitovi među publikom, a Isidora je otkrila koliko uživa u svemu što joj se dešava.

Ovo je divno, nisam ni sanjala kada sam učestvovala u "Pinkovim zvezdicama" da ću imati ovakvu priliku. To je divno iskustvo, svake nedelje mi onako žurimo, ali je veliki izazov da sve to bude na visokom nivou, snimanje na raznim lokacijama, u studiju. Ja sam se u početku plašila da li ću se uklopiti sa njima, ali cela ekipa me je prihvatila divno, super sam se snašla, baš mi je prelepo vreme koje provodim sa njima - rekla je Isidora, pa dodala:
Imam sve razloge da se trudim da napredujem, što imam priliku da budem sa tim bendom i hvala i Željku što me je pozvao. Ja više volim balade, ne mogu baš jednu da izdvojim. Ja mislim iskreno da mi možemo da uspemo, idemo do ovih trideset do sada, pa dalje (smeh).

Foto: TV Pink Printscreen

Isidora studira u Nišu i ne skriva želju da nastavi karijeru u Beogradu.

Ja studiram violinu u Nišu, tamo sam trenutno, ali volela bih da ovde dođem i da nastavim sa karijerom. Ja nisam mogla ni da sanjam kada sam se prijavila za "Pinkove zvezdice" da će doći do ovog uspeha, to mi je drago iskustvo, uvek se rado setim svega, mnogo mi je pomoglo i oko pevanja i scenskog nastupa - rekla je Isidora.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.