AKTUELNO

Kad si jedinče, kada si sam, to je neverovatno koliko sam bila usamljena – otkriva pevačica.

Pevačica Neda Ukraden bila je gost u novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal" pa se u jednom segmentu emisije dotakla uspomena iz detinjstva i svoje bake.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Neda Ukraden se u detinjstvu mnogo selila, pa je sada otkrila kako je sve to uticalo na nju.

Tata mi je bio načelnik SUP-a i svakih 4-5 godina su se selili. Ja sam bila jedinica i prvi osećaj koji je vezan za detinjstvo je osećaj usamljenosti. Ja bih plakala kad bi došla u novi grad, taman upoznam sve, drugare, učitelje, komšije, i opet moramo da se selimo. Kad si jedinče, kada si sam, to je neverovatno koliko sam bila usamljena i koliko sam želela da imam mnogo dece, i koliko mi je sada drago što imam tri unučeta – otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda je ispričala i šta joj je najviše nedostajalo u tom periodu.

Nedostajala mi je moja baka, ona je bila najznačajnija ličnost u mom životu. Nismo imali auto, dođemo kod bake autobusom, to krene plakanje, autobus ne može da krene, ja bih plakala i plakala do sledećeg mesta – priča Neda.
Strašno sam volela baku, bile smo jako vezane, jer ona me je podsećala na taj moj rodni kraj, taj Imotski, taj vinograd, tu smokvu, grožđe, ja sam prohodala u vinogradu s bakom – završava pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Neda Ukraden