AKTUELNO

Ja sam 15 najlepših godina svog života proveli u toj zajednici – otkriva pevačica.

Pevačica Neda Ukraden gostovala je u novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal" i oktrila kakav odnos ima sa bivšim mužem.

Foto: TV Pink Printscreen

Apropo Nedine pesme "Da se nađemo na pola puta", voditelj je pevačicu upitao s kim ona u životu nije našla zlatnu sredinu.

Pa sa svojim mužem. Mnogo lošiji brakovi su se zadržali, nije moj brak bio najgori. Ja smatram da u jednoj zajednici koja se zove brak, ako nemaš suštinskog prijatelja, saveznika, ako nemaš nekoga ko te razume... Znači, za dobar brak su potrebni strpljenje, razumevanje i ljubav. Meni je uvek jedno od te tri stvari falilo. I dodala bih i tajming – priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije njemu ništa falilo. Njemu je smetala moja slava i popularnost, ali shvatio je šta je izgubio. Mi smo se i pre braka i mirili i razvodili, ali očigledno je to zabavljanje nagoveštavalo da će to biti spoj rogatih, ali ja sam 15 najlepših godina svog života provela u toj zajednici. Mi smo se 10 godina zabavljali, udala sam se, rodila sam dete, pa smo razveli nakon 4-5 godina braka, ali smo ostali prijatelji – otkriva Neda.
Taj razvod nikad nije značio mržnju, on je otac mog deteta. Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera. Ja sam prvenstveno majka, pa tek onda pevačica – zaključuje pevačica u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Neda Ukraden