AKTUELNO

Nekima su čudne, nekima odlične

Organizator najpoznatije regionalne MMA organizacije "Megdan" i sin Đorđa Balaševića Aleksa je svojevremeno dospeo u žižu javnosti nakon što je verio svoju dugogodišnju ljubav, Nikolinu, a nedavno je proslavio 26. rođendan zbog čega je dobio puno čestitki.

Foto: Instagram.com/megdan.fighting

Većina njih u vidu fotografija prijatelja koji su mu čestitali označivši ga na društvenim mrežama organizaciju koju Balašević vodi, jednu od najboljih u zemlji.

Prvi čovek "Megdana" je Bogojavljanje ove godine obeležio tako što je ušao u Kanal Dunav-Tisa-Dunav gde se fotografisao. Uz najavu da će "Megdan" ljubiteljima borilačkog sporta pružiti svašta zanimljivo nakon 2020. u kojoj su bila čak i dva događaja, to je bila jedna od retkih objava organizacija u prethodnom periodu. Ono što je takođe bilo interesantno, jeste način na koji je svoje telo ukrasio organizator MMA borbi. Aleksa Balašević je pokazao i nekoliko specifičnih tetovaža koje su takođe izazvale komentare.

Rođendanske fotografije donele su nov prikaz kako Aleksa Balašević izgleda uz prikaz tetovaža koje se nisu videle na prethodnoj fotografiji mladog Novosađanina.


Autor: N.V.