AKTUELNO

Cveta ljubav!

Druga sagovornica voditelja Darka Tanasijevića večeras je bila Maja Marinković, koja je sa njim pričala o komplikovanom i promenljivom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da kažem, hladnjikavo je, ja se nisam spremila, dremala sam. Ali to znači da nema kupaćih kostima... Danas sam obukla jedan, rekao je da je okej, mada kada je video kako stoji, kolutao je očima, ali preživeo je. Eno ga, ne budi se... Ja sam korigovala situaciju koja mu ne odgovara... Tu postoje dublji razlozi, onda sitnica prelije času. Za divno čudo, mirni smo. Dva dana smo mirni, pitaju nas da li je sve u redu sa nama. Dobra je sada situacija - rekla je Maja.
Moram da priđem klupi da kucnem u drvo - našalio se Darko.
Malo postoji neka frkica, u normalnim vezama kao što su Rialda i Kenan, to bi bio haos, ali nama... Ja sada pričam sa nekom rezervom, kod nas se nikad ne zna šta može u sekundi da iskoči, ali jeste se smirio. Meda se primirio, spustio je loptu. Pravio je danas palačinke. Hoće da me ugoji da ne mogu da oblačim kupaće kostime. Hoće i da me iznenadi za rođendan, koji je uskoro. Ali ko zna u kakvim ćemo odnosima da budemo. Malo se opustio. Ipak, prošle godine je bio oženjen, ja slobodna. Imao je tu kočnicu, to je normalno. Ove sezone smo imali neke probleme, bili smo u drugim vezama, ali sada se opustio, shvatio je da me voli i kakav god taj odnos bio, da treba da pređe preko toga kada se već pomirio... Bocka i dalje, ja kažem da idem do toaleta, on kaže: "Aha, ideš da vidiš koga ima...". Veza koja nema čarkica, u normalnoj količini, bila bi monotona. Čim on to priča, on mene voli. Rekao je da će da prestane da me voli tada kada bude prestao da mi zamera kupaći i ostalo - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vidim nokte... Janjuš mi je rekao da ga to boli. Uštini me - predložio je Darko.
Dare, ne mogu, žao mi je - govorila je Maja, pa ipak uštinula Darka.
Pa bolucka malo, ne toliko - istakao je Tanasijević.
On napravi dramu, ja sam sitna, šta mogu da mu uradim. Ali tako izazove bes u meni... Probudi u meni šta ne zna niko, na kvarno me isprovocira. Onda krene ludilo "Odgovori mi, reci mi, ti meni ovo namerno radiš" - odgovorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuju se planovi za budućnost, neka svadba. Hoće li biti neko "Veliko narodno prijepoljsko veselje" - pitao je Darko.
Kad Taki sluša ovo, neće mu biti dobro. Nismo mi toliko stabilna veza, hajde prvo da vidimo šta će za rođendan da smisli. Ako budemo bili uopšte, što on kaže živ do toga... Da sačekamo da se slegne sve to... On nije više klinac, nisam ni ja klinka. Treba da se unormalnimo, da nas ljudi ne gledaju kao ludake. Ali on neće moći tek tako da se pomiri sa nekim stvarima... Sa Čorbom... Da smo napolju... - istakla je Maja.
Ja vam želim blagostanje i jednog malog Jaška - rekao je Darko.
Ja sam još dete, polako - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.