AKTUELNO

Evo šta je ispričala!

Na samom kraju razgovora sa Minom Vrbaški, voditelj Darko Tanasijević ju je upitao da prokomentariše situaciju u kojoj se trenutno nalazi Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari komentarišu da je Tara ostavila Ša kao kera - rekao je Darko.
To i ja mislim. Prvo mi je bilo žalo Tare, pa Ša, pa Tare, tako su mi se menjala mišljenja. To je postala opsesija sa Nenadove strane. Jeste se on zaljubio, ali on nije svestan, ne zna šta ga čeka. Realnost Tare Simov, kada sve bude video, kada bude uporedio svoju ženu i Taru, kada bude video kako stoje stvari. Ona je ovo uradila da ode od njega, što je rekao Vuk Mob, da se spasi! Ja sam ubeđena da ona njega ne čeka. Ona je napaćena devojka, nije imala toliko ljubavi i pažnje... Ova kuća je prema njoj bila najkorektnija, a ona je dozvolila sebi da uradi one stvari... Možemo da mislimo da nije mogla da podnese pritisak, ni sama ne znam kako da ga vagam - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tari prvo ide Ika, pa Stefan, pa tek porodica. Stefana poznajem, on je dečko na mestu, pomogao joj je da se vrati na put, učinio je sve da bude najsrećnija... Ja sam bila oduševljena kada sam videla kako je izgledala posle godinu dana veze sa njim. Imala je svu ljubav ovog sveta. On joj je omogućio da bude najsrećnija devojka. Ja sam mislila da će zauvek ostati sa njim. Od njega je imala sve. Ne znam šta je Ša njoj loše radio da bi ga gurala od sebe. Svaka mu čast, iako je napravio sr*nja, što je dao toliko ljubavi jednoj dvadesetogodišnjakinji - zaključila je Vrbaški.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.