AKTUELNO

Otvorila karte!

Voditelj Darko Tanasijević večeras je pričao i sa Kristinom Spalević, koja se ovih dana nalazi u žizi javnosti zbog svog odnosa sa Kristijanom Golubovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj kreator je Kristijan Golubović, od "Zadrugovizije" sam prešla u njegovu odeću - rekla je na početku Kristina.
Šta se dešava ovih dana između vas dvoje? - pitao je Darko.
Mislim da više zvuči glupo da se kaže da nema ništa, nešto ima. Ne konkretno da se nešto desilo, ali nervira me to kada me tera da kažem da sam zaljubljena. Nisam zaljubljena. Ali u momentima kada se on nasmeje osetim nešto više od prijateljstva. Rekla bih da sam zaljubljena, nemam problem sa tim. Imam možda, ali rekla bih. Kada vidim da nešto ide u tom pravcu, sputavam to, zbog sebe, njegovog bračnog statusa, zbog svoje porodice. Mogu da zamislim da je katastrofa napolju... Njegov bračni status, nekad mi se čini da više ja vučem kočnicu. Malopre se pojavljuje Nadica, on izlazi iz tuš kabine, doziva me, ja mu pokazujem da je lud, Nadica kaže da me doziva moj Tarzan. Ona kaže da nije on lud, nego smo mi lude. Sav teret se prebacuje na mene i ostale devojke koje su pre bile u priči. Uvek je ženska strana kriva za to... A često je on inicijator toga - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi, da je situacija čišća što se tiče spoljnog sveta, želela nešto više? - pitao je Darko.
Ne da bih želela, ali verovatno bi se desilo nešto više. To je neka energija koju nikad nisam osetila, prvi put sam osetila tako nešto. Mi imamo milion i jednu temu zajedničko. Kada izbacite klip sa s*ksi muzikom, to ispadne haos - dodala je ona.
Kakav je on u tvojim očima? Koji su to kvaliteti zbog kojih je on poseban? - pitao je Tanasijević.
Ja sam se uvek borila sama, nikad nisam imala neku jaču figuru. Tražila sam momke koji bi mogli da mi pariraju ili da budu jači od mene. Ali se uvek ispostavljalo da sam ja jača. Onda sam previše brzala što se toga tiče, uvek sam se razočarala. A za njega mislim da je jači od mene. Neko je odvalio da ja volim starije muškarce, to nije tačno. Ja sam uvek imala mlađe, Kristijan je, mislim, mlađi od mog oca. Ja jesam kameleon, mogu da funkcionišem sa svim generacijama. Ja se ne osećam kao da imam 23 godine, nego 30, a on se opet oseća mlađe, tu smo se i našli. On forsira to zaljubljivanje, da kažem, kao vidi te iskre. Ja bih možda mogla da se prevarim i da kažem da i ja osećam neke iskre sa njegove strane. Ali sam shvatila iz nekih primera da se on ponaša sa svakom - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali nije se sa svakom družio kao sa tobom - dodao je Darko.
Nisam ja videla svojim očima kako on funkcioniše sa drugim devojkama. Čula sam da je bio prisan sa Zvezdanom ali nisam ispratila. Verujem da on nema problem da kaže šta oseća. Malo i tera inat, jer mu svi kažu da se udalji, on neće. Verujem da bi mi rekao da oseća nešto - istakla je Kristina.
Na koji način te Čorba sada gleda, da li osećaš neku netrpeljivost? - pitao je Tanasijević.
Šokirala sam se pozitivno, mislim da mu je Kristijan rekao da će nešto da uradi, da se izjasni ili prekine druženje sa mnom. Mislim da je Čorba shvatio da će se to desiti. Ali nekako je i u meni proradio taj inat kada je hteo da nas razdvoji. Ja nisam tada osetila priajteljsku nameru prema Kristijanu, nego neprijateljsku prema meni. Tada je dva dana proveo sa Kristijanom, pokušao intezivno da bude sa njim, Kristijan je nastavio da se druži sa mnom i Čorba je digao ruke - zaključila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vreme će pokaziti šta će biti - dodao je Darko.
Možda ćemo naći novi štek - zaključila je Kristina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.