AKTUELNO

Teško joj je!

Nakon karambola koji je imala sa Filipom Carem u hotelu, Aleksandra Nikolić došla je do "Dubioze", kako bi voditelj Darko Tanasijević obavio intervju sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pogazila svoju reč kada sam se zaklela u majku, on mi se izvinio, krenuli smo u neki odnos. Rekao mi je da me voli previše, zakleo mi se, a ja sam to pričala sve ovo vreme. Rekao je da ne bi trebalo da me voli, ali me voli. Prebacivao mi je sve što sam radila. Onda mi je rekao kako je njemu žao zbog svega, tu smo se ljubili. Onda mi je palo na pamet da je to uradio, pošto ima te psihopatske momente, da je to uradio da bi dokazao da ću opet biti sa njim. Danas se izd*kao na mene što ne znam da napravim pirinač. Onda mene ne zove na cigaretu, zove Paulu, Sanja trči, on joj dobacuje, pita je da treniraju zajedno. Ja mu to prebacim, on se dere na mene. Ja sam mu rekla da mislim da voli Minu i mene, da mu se sviđa Sanja, a da je na neki način zaljubljen u Paulu. Paula kaže da nije tako, ali mislim da spinuje priču da se ne bi ispostavilo da je tako. Rekao joj je da ne zna šta hoće sa mnom i da ne zna šta da radi. Ovo mi je radio već par puta. On ne može da podnese što sam ja iskrena i što gunđam. Ja ne gunđam, samo želim da zna šta hoće. Ne znam šta da radim - pričala je Aleks.
Šta ti kaže srce, a šta razum? - pitao je Darko.
Zamisli da sam još spavala sa njim, a da mi je ovo radio, ja bih ga ubila. Srce mi kaže da treba da idem ka njemu. Ja njega volim na neki način. Uvek mi je bio u srcu. Mene ubija to što on radi, ja sam ljubomorna, a njemu to smeta. Ne znam šta ću, kako ču sa njim - istakla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si mu sugerisala da ne provodi toliko vremena sa Paulom kad ti već smeta? - pitao je Darko.
On je rekao da mu je ona drugarica šest meseci i da je voli kao prijatelja i da će mu uvek biti na prvom mestu. Kune se da se nije zaljubio, ali meni to smeta. Ja ću da ti kažem iskreno. Krenuću od petka, od "Igre istine". Filip i ja smo tad pili, odvojili picu i za Paulu, ona je napravila haos što on jede picu sa mnom, kao uvek su jeli. A on kaže da nikad nisu jeli. Onda ona kaže da treba da budemo zajedno, da je to prava ljubav. Možda je to deo njene taktike, volim je kao drugaricu, ali mi je jako čudno. Ona lepi slike sa njim, te mafine, on je zove na cigaretu pre mene. Krene sa njom napolje, pita onako da li ću i ja da šetam, čisto kao da me pozove. On treba da bude u dobrim odnosima sa mnom, jer onda opet ispada da me je iskoristio, to je to. Mi nismo imali s*ks, ljubio me je, zagrlili smo se, ništa više od toga. Jutros je krenuo nešto, ja mu kažem da neću ništa, jer mi je u glavi šta može da uradi. Zapalila bih ga i ubila... Ne znam, šta misliš ti? - pitala je Aleks.
Ne znam, ja gledam po sebi, uvek gledam da slušam svoje srce, ali to ne ispadne uvek kako treba, ali bar znam da sam tada osetio da tako treba. Ne znam šta da ti kažem - odgovorio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek nam je u odnosu još neko, to me proganja. Ne znam šta da radim sa njim.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.