AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Kao i uvek do sada, Ognjen Amidžić okupio je aktuelnu ekipu – pevače Andreanu Čekić i Leona, voditeljku Dušicu Jakovljević, rijaliti učesnice Anđelu Vešticu i Tamaru Đurić i bivšeg zadrugara Anđela Rankovića.

Anđelo Ranković stekao je popularnost učešćem u prvoj sezoni „Zadruge“, kada je pažnju privukao ulaskom u vezu sa Teodorom Džehverović. Iako su delovali stabilno, ovaj par nije opstao nakon rijalitija, a onda je Anđelo ušao u „Zadrugu 4“, na iznenađenje mnogih. Njegovo ovogodišnje učešće obeležili su ljubavni pohodi – imao je kratke romanse sa Natašom Radan, Ivanom Marinković i Sanjom Stanković, a povezivali su ga i sa Paulom Hublin, Jovanom Ljubisavljević, pa čak i sa Sandrom Rešić. Ipak, nakon njegovog izlaska iz rijaltiija, u „Zadruzi“ su se povele priče da je bilo nečeg višeg između Jovane i njega, ali i da se razočarao u nju. Kakvo mišljenje ima o Jovani Ljubisavljević sada i zbog čega ne bi mogao da bude u vezi sa njom, da li je zadovoljan svojim učešćem sada kada su se utisci slegli, sa kojom od devojaka je imao najviše hemije, zbog čega se kaje i šta misli o svojim bivšim cimerima, Anđelo otkriva ovog utorka u emisiji „Amidži šou“

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

I voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević stiže u studio – osim što će govoriti o izazovima sa kojima se susreće tokom rada na najgledanijem rijalitiju na Balkanu, ali i privatnom životu koji sve intrigira, Dušica će gostovati još jednim specijalnim povodom. Naime, posle dužeg vremena, popularni pevač Leon ovog utorka objavljuje novu pesmu pod nazivom „Bum bum“, a zvezda spota je upravo Dušica. Kako je došlo do ove saradnje, kako se snašla u ovoj ulozi, i kako izgleda spot, saznaćete ovog utorka na Pinku. 

Za dobru pesmu u studiju biće zadužena i Andreana Čekić – osim što će zapevati u pratnji harmonikaša, pevačica će se osvrnuti na to kako je izgledalo prethodnih godinu dana kada je reč o poslu, a otkriće i sve detalje raskida veridbe. Zbog čega je rešila da stavi tačku na vezu sa Markom Miloševićem, u kakvim je trenutno odnosima sa kumom Darkom Lazićem i šta publika može da očekuje od nje, Andreana će ispričati u emisiji „Amidži šou“.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon duže medijske pauze i rođenja ćerke Tamare, kod Ognjena dolazi i bivša učesnica „Farme“ Tamara Đurić. O tome šta se u njenom životu promenilo otkako je postala majka, da li je u vezi sa ocem deteta ili su se definitivno rastali i kako gleda trenutnu rijaliti scenu, Tamara će otkriti ovog utorka. Pored nje, u studio stiže i kontorverzna starleta i učesnica „Zadruge“ Anđela Veštica, koja će ispričati sve o njenom biznisu na popularnom sajtu Only Fans, o turbulentnom privatnom životu ali i planovima za budućnost.

Foto: Pink.rs

Foto: Jelena Simonović

Očekuje vas još jedna uzbudljiva noć, zato budite uz „Amidži šou“ i ovog utorka uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Andreana Čekić

#Anđela Veštica

#Anđelo Ranković

#Dušica Jakovljević

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Stefan Dimitrijević Leon

#Tamara Đurić

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija

#voditelj