AKTUELNO

One su dokaz da se plavuše najbolje provode!

Jedna od kultnih situacija u ''Zadruzi 3'', svakako je bila zamena partnera između tadašnjih ljutih rivalki, Ivane Šopić i Ive Grgurić. Odnos njih dve je zbog toga bio turbulentan i pun svađa kroz celu Zadrugu, ali su sinoć rešile sve svoje neraščišćenje račune.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su snimci sa najviše pregleda u 'Zadruzi 3' oni u kojima su upravo ove dve bivše zadrugarke razmenile teške reči, njih dve su tokom gostovanje u emisiji ''Pitam za druga'', na ''RED'' televiziji, koju inače između ostalih vodi i Ivana Šopić, zakopale ratne sekire i stavile tačku na svoje neprijateljstvo.

Svoje javno pomirenje su sinoć i potvrdile snimkom iz zajedničkog provoda.

Foto: Red TV

Naime, do problema između ove dve vatrene plavuše je došle kada je Iva Grgurić otpočela vezu sa Filipom Đukićem, sa kojim je Šopićka prethodno bila u vezi. A dodatni nemiri su usledili kada je Ivana uplovila u romasu sa Ivim bivšim - Stefanom Karićem. 

Iako su se tokom boravka u Beloj kući čašćavale gusnim uvredama, one su sinoć uspostavile primerje. Šopićeva je sinoć na svom instagram storiju podelila kako se njih dvoje zajedno provode.

Video: Instagram.com/sopicka_

Interesantno je da su dve nekadašnje ljute rivalke, proslavile svoje prijateljstvo baš na mesečnicu veze njihovog bivšeg Stefana Karića sa aktuelnom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i Ica su nazdravile su uz pesmu, s kojom su zajedno, baš sa Stefanom Karićem nastupale na jednoj od Zadrugovizija.

Kako su i jedna i druga poznate po svojim sarkastičnim i ironičnim, ali iskrenim izjavama, pretpostavljamo da su ovom pesmom žele da pozdrave svog zajedničkog bivšeg momka o kojem i jedna i druga danas govore kao o velikoj grešci. 

Iako one ove sezone nisu učesnice popularnog rijaliti formata, njihova imena se svakodnevno pominju. Najčešće ih pominje upravo Stefan Karić, mada uvek u negativnom kontekstu. Te se ovo njihovo oglašavanje može protumačiti i kao odgovor na Karićeve česte prozivke. 

Foto: Pink.rs

Autor: Mladen Mijatović

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić