AKTUELNO

Stigla prinova!

Poznati glumac Petar Strugar nedavno je dobio drugog naslednika, pišu domaći mediji! Neimenovani izvor otkrio je novosti iz glumčevog privatnog života, a ubrzo je stigla i potvrda od njega samog.

- Da, tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko za “Blic” Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Saznanje da će dobiti drugog naslednika Petra je obradovalo, te je sa nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - kaže za izvor upućen u celu priču.

Petar posle nekoliko javnih veza nije želeo da sadašnju devojku eksponira u medijima, zato je cela ova priča sve iznenadila.

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje izvor.

Autor: D. T.

#Petar Strugar