AKTUELNO

Digla se tenzija!

Došlo je vreme da ovonedeljni vođa Kristijan Golubović izabere svoja dva potrčka. Voditelj Milan Milošević dao mu je reč, a on je saopštio svoju odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravo da ti kažem, nisam nešto razmišljao, ali u poslednja dva sata, menjao sam malo mišljenje, pravo sumu sumarum sa Čorbom, pitao kakva je situacija, ovako, onako... Ja sam mu davao predloge, on nije hteo da se meša, samo da sugeriše ako sam smislio nešto pametno. Imao sam dve tri solucije, već je sve stereotipno, a opet nemam ni izbora nešto novo da izmislim. Bilo bi sad nešto maliciozno da trpam Mišela sa nekim. Meni to ništa ne znači. Više volim kada je neko koga ne volim tu da ga malo fortam. Ja kao prvo, razgovarao sam sa njim i hteo sam Miljanu i Mišela. Odustao sam od toga, to je već ispričana priča. Znamo sve već o tom odnosu. Mislim da bi Miljana žarko volela da se sprda i psihopatiše na svoj način. Video sam danas kroz konflikt sa Minom pravu brigu i neke poteze koji govore da je Car privržen Mini. On je skapirao nju kroz neke načine, na koje mi nismo mogli. Imaju tu neku psihopatsku linuiju. Idealan su par. Poželeo bih im sreću. Stavljam Minu i Cara. Mina zaslužuje takvog dečka - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ispoštovati sve, donosiću pisma kako pravila nalažu. To je moja dužnost. Posle sukoba i svega, mislila sam da ću biti sa Filipom u izolaciji. Očekivano - rekla je Mina.
Ja sam srećan. Bilo da sam sa Minom, bilo da sam sa Sanjom, samo da nisam sa Aleksandrom. Proveo sam dve nedelje u hotelu, ne mogu da budem u kući. Mislim da ćemo normalno da funkcionišemo tamo. Imaću mir, možda i odem kući, samo da spavam sa strane, ne u kući. Danas je nisam pljuvao, rekao sam Kristijanu danas da Mina svakome da novac. Rekao sam da mi je više muka, da mi se povraća. Da ću da stanem između njih dvoje, da je bolje da udari mene. Ali i da ona probudi ludilo u meni, da ga shvatam - pobesneo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću i dalje da poštujem dogovor, iako sam sve saznala. Hvala na izolacili, sada ću da pokažem da neću dopustiti sebi stvari kao prošli put. Ja neću imati komunikaciju sa njim, ja njega ne komentarišem. Ako ja imam konflikt sa Kristijanom, ne treba on ništa da komentariše - pričala je Mina.
Ja sam rekao da si bezobrazna i da probudiš u meni isto - rekao je Car.
Svako dobije šta zaslužuje. Trebalo je davnih dana da razmišljaš - poručila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.