AKTUELNO

Haos u emisiji!

Nadica Zeljković nije mogla da veruje šta Nenad Aleksić Ša izgovara u emisiji "Pretres nedelje", pa je od voditelja Milana Miloševića zatražila reč. Ša je krenuo da vileni i da urla na Nadicu, jer nije mogao da sluša njeno izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi treba pomoć nas zadrugara. Njemu treba pomoć, on je u stanju šoka, ovo što priča je nestvarno. Ovde nikada nije rečeno da su Ivana i Tomović u vezi, rečeno je da su imali lajv - krenula je Nadica.
Ali osoba sa mnom nije lajv uključila u životu... - pričao je Ša.
U lajv može neko da te ubaci. Možda je u zajedničkom lajvu bila. Kada je rečeno hipotetički, ne moraju da budu zajedno. Njega je to pogodilo kao grom iz vedra neba zbog Vladimira. To i kartice. Kartice su ga zabolele, a sada hoće da plati 50.000 evra za Taru. On dečko ne zna gde se nalazi. Ne može niko da mu pomogne dok on sam sebi nepomogne. Nisi realan. Oni baloni me fasciniraju, svi kao: "Bravo, Tara". Ako je Tara poslala balone, to je uradili ili da ne skačeš više, ili je poslala vaša podrška. Pa eto, vrati 50.000 evra - rekla je Kijina mama.
Ja sam dobio najlepši znak danas, nikad u životu nisam ovako nešto doživeo - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakše joj je da pošalješ balone da ostaneš ovde, šta ćeš joj napolju? Tara, Stefan i prase, samo joj ti fališ - rekla je Nadica.
Ja ne kupujem prase, ja ću da kupim kuću - odbrusio je Ša.
Ja sam sve govorila samo da te urazumim. Malopre je zaćutao kada je pričao da li se kaje. Ne može on protiv svojih osećanja. On je u stanju šoka, ne može da pobedi osećanja. Ona je pobegla, spasila se od njega, a on je voli - govorila je Zeljkovićeva.
Vi ste mnogo loša osoba. Sedi! Ti ne umeš sa mnom da razgovaraš, loše pričaš. Evo, molim te, vidiš da svako reaguje isto na tvoj govor. Molim te kao Boga, sedi, izbacićeš me iz takta - poludeo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u stanju šoka - poručila je Nadica.
Nisam, budalo jedna. Sedi u p*čku materinu. Da li si toliko zla? Da li ti treba prvo mesto, k*rac me boli za vaša mesta, mrš bre - urlao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.