AKTUELNO

Više ne zna gde bije!

Voditelj Milan Milošević je želeo i da čuje mišljenje Marka Janjuševića Janjuša o budućnosti Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Ja mislim da nijedan od nas ko je uradio ovo, a ima nas petoro sigurno, nije došao u tu situaciju da se nije pokajao - započeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kajem se, majke mi... Kao da sam lud - žalio se Ša.
Svejedno je zbog čega je Tara izašla, napravila mu je katastrofu. Ša nije dobro, ja nisam bio prošle godine dobro. Njegov odnos će biti gori nego moj i Majin. Ša, iskreno ti kažem, Tara će ti auto zapaliti. Ja sam zaštićen u odnosu sa Majom pred kamerama, razmisli kako će ti biti napolju sa Tarom. Napraviće ti pakao. Tako će biti. Bolesna ljubav, ne zna se da li je strast, patologija... Ako bude ostao u bilo kom odnosu sa njom, biće mu teško i mučenje. Da je Tara ostala ovde, bilo bi mu i gore. Treba da bude srećan što je ona napolju, ima dva meseca da razmisli. Da je ostao sa njom ovde, poslednji dan bi mu bio najgori. Ovo sa Tarom nema sreće. Njegovi sto posto nisu prihvatili Taru - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da te demantujem, veruj mi, mogu odmah. Zato što sam ja sam sebe izgradio. J*bo ja te roditelje koji ne podržavaju svoje dete. Možda ona bude super prema njima, kao i oni prema njoj - pričao je Ša.
Roditelji će uvek biti uz dete, ali neće podržavati - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ljubomoran na Tomovića što je bio sa Tarom ili što je na strani tvoje žene? - pitao je MIlan Ša.
Opšte je poznato kakav je Vladimir Tomović. Ispašće da sam ljubomoran što je ušao u priču sa mojom bivšom ženom. Dokazano kakav je prema ženama, bije žene, ženomrzac, ponižava žene. Zarad rijaliti programa i plasmana radi to. Nepojmivo mi je da žena koju sam ja to poznavao to uradii. Ona ga je pre blatila u salona. Blatila je tog čoveka. Kod nas radi osoba iz Crne Gore - govorio je Ša.
Od kad se Tara ljutila da on bilo kako spominje Ivanu, malo ga je to poremtilo. On je Ivanu prestao da spominje zbog Tare. Nije smeo, jer bi mu napravila Tara pakao - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, moraš da shvatiš da je Ivana krv prop*šala zbog tebe. Kada se opraviš, doći ćeš sebi. Ali tebe niko ne može da ubedi u nešto drugo - dotukla je Nadica Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.