AKTUELNO

Stigao još jedan naslednik!

Glumac Petar Strugar nedavno je dobio drugog po redu naslednika sa dugogodišnjom poznanicom Oljom, čiju je trudnoću, a zatim i porođaj krio od pripadnika sedme sile. Kada se pročulo da je postao otac još jedne bebe, Strugar je potvrdio da mu je porodica postala bogatija za još jednog člana, a sada se saznalo da su roditelji nasledniku dali staro ime od tri slova, Ivo.

Naime, Ivo je muško ime hebrejskog porekla. Nastalo je od hebrejske reči koja znači "Bog je milostiv", a izvedeno je od imena Ivan koje je jako popularno.

Foto: Tanja Drobnjak

Petar se, inače, veoma obradovao kada je saznao da će dobiti naslednika.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - kaže izvor upućen u celu priču.

Petar inače nije želeo da eksponira svoju ljubav sa Oljom, budući da su o njegovim prethodnim vezama naširoko pisali mediji.

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje izvor.

Autor: D.T.

#Petar Strugar