AKTUELNO

On će sve rešiti!

Tokom sinoćne emisiji "Pretres nedelje sa Milanom MIloševićem" glavna tema bila je veza Nenada Aleskića Ša i Tare Simov. Zadrugari su sve vreme pokušali da osveste Nenada i stave mu do znanja da ga je Tara u "Zadruzi" ostavila i izašla napolje gde je, prema njenom priznanju, čeka bivši verenik Stefan, kojeg je Nenadu iza leđa krišom iz Urgentnog centra pozvala mesec i po dana ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je otvorio dušu za crnim stolom i priznao kako se oseća, ali i o čemu razmišlja, a tom prilikom istakao je da veruje da ga Tara čeka, iako brojne činjenice i svedočenja njenih prijatelja iz "Zadruge" ukazuju na to da se od njega odavno ohladila, te da još uvek voli bivšeg.

Milan Milošević upitao je Nenada u jednom trenutku da li će on platiti Tarinu kaznu zbog diskvalifikacije, a odgovor je šokirao sve prisutne.

- Je l si spreman da platiš kaznu za Taru, 50.000 evra?

Spreman sam! Da, jesam... Lagano!

Podsećanja radi, Tara je diskvalifikovana prošlog četvrtka, u ranim jutarnjim časovima, zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja, a TV Pink će, shodno ugovoru, protiv nje pokrenuti tužbu i potraživati ugovorom propisanu kaznu u iznosu od 50.000 evra, kako je bilo navedeno u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Velika polemika je nastala kada je i kada su ustale Nadica Zeljković, Milica Kemez i Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kartice su ga zabolele, a sada hoće da plati 50.000 evra za Taru. On dečko ne zna gde se nalazi. Ne može niko da mu pomogne dok on sam sebi nepomogne. Nisi realan. Oni baloni me fasciniraju, svi kao: "Bravo, Tara". Ako je Tara poslala balone, to je uradili ili da ne skačeš više, ili je poslala vaša podrška. Pa eto, vrati 50.000 evra - rekla je Kijina mama.
Ja sam dobio najlepši znak danas, nikad u životu nisam ovako nešto doživeo - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je Sandrino kometarisanje:

Ja znam da je ona plakala zbog Stefana kad je Ša pobegao, cela priča je jako čudna, znam da si ti dao sve za to, ali nije mi jasno da neko ode od nekog koga voli najviše na svetu. Da ti pristaneš da se on čuje sa verenikom, ne znam kakav je to vaš dogovor. Koja je cena da budete jedno bez drugog dva meseca i da dugujete 50 000? - komentarisala je Milica.
Nisam verovao da će ona to uraditi, ali ja znam pravi razlog - tvrdio je Ša.
Ja nisam za dzabe rekla da će Tara biti njegov kraj! Ona je imala takve teorije, u koje joj je bilo lakše da te ubedi, nego da ti kaže da se ohladila. Da li te je Milan pitao koliko voliš Taru kad bi joj platio 50 000? Da li možda nekog ona voli toliko da bi se zadužila? - pitala ga je Sandra.
Da je ta ljubav toliko jaka, opstala bi! - ubeđivao je Ša sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga