AKTUELNO

Obezbeđenje sve vreme prisutno!

Haos Maje Marinković i Janjuša i dalje traje. Marinkovićeva je pokušavala da polije vodom Janjuša, a pored njega su na klupi sedeli i Mina Vrbaški i Filip Car. Obezbeđenje je sve vreme prisutno.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si me provocirao? Šta sam te pitala da se zakuneš? Šta si mi rekao? Šta se praviš lud? Pokazivao si mi ispod stola, kao ti praviš budalu od mene, folirantu - pričala je Maja.
Beži, lažove jedan - govorio je on.
Majo, mi sedimo ovde - žalila se Mina.
Neću te ostaviti na miru do kraja, videćeš. Mogu da radim šta hoću, sad ću da sednem pored tebe - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pu, smeće jedno smrdljivo. Svaki dan ću da te pljujem - govorila je Maja koja je nekoliko puta pljunula Janjuša.
Bolesnice jedna. Pljuj - rekao je on.
Danas te nisam štipala, nego sam te mazila, a ti si mi uvrnuo ruku. Ti jesi za pljuvanje, jer si smrad. I do sutra mogu ovako da te mazim, jer te ne maltretiram, nego te mazim. Šta si mi rekao ispod jorgana namerno? - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti lažeš - rekao je Janjuš.
Ti si najveći lažov. Prevario si ženu sa ovakvom devojkom, koja ti je godinama čuvala i pazila dete. Na žurku nećeš ići, presešće ti svi žetoni. Sve tvoje pare će biti moje. Ja sam slobodna devojka, mogu da radim šta hoću, a ti imaš dete - poručila je Maja.
J*bem ti mamu - poručio je on.
I ja tvoju što te je napravila tako žutog krivog. J*bem ti mamu prijepoljsku. Ti imaš žensko dete, a i ja sam nečije dete - uzvratila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolesnice - nastavio je on.
Kome ćeš ti šta da pričaš, klošaru? Živiš na milostinji u 36 godina, nemaš krov nad glavom. Skupljaj sa poda, navikao si tako, tako žičkas od trafike do trafike - govorila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.