AKTUELNO

Ne gubi vreme!

Bivša zadrugarka Tara Simov otišla je do stana Nenada Aleksića Ša na Novom Beogradu - Fontani, što su zabeležile kamere "Paparaco lova", a ovaj njen potez razbesneo je reperove roditelje, koji su se odlučili na sledeći korak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njegovi roditelji bili su šokirali kad su videli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živeo sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da veruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili - navodi dobro obavešteni izvor.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

- Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, rekli da hitno promeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Ša ne izađe iz rijalitija. Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Simovu su, podsetimo, kamere uhvatile kako ulazi u zgradu u srpskoj prestonici u kojoj živi Ša, pa će do preseljenja, po svemu sudeći, uskoro doći. Bila je u kežual izdanju, a kamere su je pratile u stopu.

Autor: M.M.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov