AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje "Paparaco lova".

Vaša doza skandala i tračeva očekuje vas u novoj epizodi „Paparaco lova“ večeras od 22 časa na TV Pink. Kroz najzanimljivije priče koje su obeležile prethodnu nedelju vodiće vas poznato TV lice Ana Pendić Radoš. 

Prošlonedeljna epizoda „Paparaco lova“ podigla je veliku prašinu – o šokantnim snimcima, na kojima se Đole Đogani ljubi sa nepoznatom ženom, priča se i nedelju dana kasnije. Naime, „Paparaco lov“ je rutinski pratio porodicu Đogani, a snimci su pokazali da je popularni denser neveran. Njegova supruga Vesna Đogani i on su demantovali sve, govoreći da je u pitanju porodična prijateljica i saradnica i da je došlo do poljupca, ali u obraz a ne u usta kako se na snimcima činilo.

Foto: TV Pink Printscreen

„Paparaco lov“ je nastavio da prati Vesnu i Đoleta, a u večerašnjoj emisiji saznaćete šta se dešavalo nakon objavljivanja ovih skandaloznih snimaka, ko je koga ostavio i ko se naljutio. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Veza Tare Simov i repera Nenada Aleksića Ša u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, „Zadruzi 4“ izazvala je buru javnosti – nakon što mu je saopštena informacija da je supruga Ivana Aleksić odlučila da se razvede od njega, Ša je uplovio u vezu sa Tarom, a njihov odnos bio je poprilično turbulentan. Više od ljubavi, njihovu vezu obeležile su česti sukobi, žestoke svađe i gotovo svakodnevne ljubomorne scene. Situacija je kulminirala kada je Tara demolirala Belu kuću, produkcija je donela odluku da je diskvalifikuje, što je najteže palo upravo Nenadu. Reper je odmah poručio svojoj porodici da se jave Tari i da se odmah useli u njegov stan, koji je do tada delio sa suprugom Ivanom, što je izazvalo osudu zadrugara, ali i dela javnosti. Nakon Tarine diskvalifikacije, ekipa „Paparaco lova“ ju je pratila u stopu i došla do ekskluzivnih saznanja – Simova se uselila u Nenadov stan, nakon što se odatle iselila njegova uskoro bivša supruga Ivana. Pored toga, „Paparaco lov“ otkriva koji su detalji Ivaninog i Nenadovog razvoda i kome šta pripada od imovine. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon višemesečne ilegale, najpoznatiji paparaci u Srbiji uspeli su da uhvate popularnu pevačicu Tanju Savić. Nakon borbe za starateljstvo nad sinovima, Maksimom i Đorđem, koje je njen suprug Dušan Jovančević prošle godine odveo u Australiju bez njenog znanja, Tanja se gotovo potpuno povukla iz javnosti. Prema njenim rečima, ona je dobila ovu borbu i trebalo bi uskoro da spoji sa svojim sinovima posle više od godinu dana, a sa kim ju je ekipa „Paparaco lova“ pronašla u Smederevu, saznaćete večeras na Pinku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite „Paparaco lov“, večeras od 22 časa na Pinku!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Savić

#Tara Simov

#Televizija Pink

#Vesna Đogani

#Zadruga

#emisija

#voditeljka

#Đole Đogani