AKTUELNO

Opet pokušao da se pravda!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je namenjeno Nenadu Aleksiću Ša.

Da li te je sramota što je Tara od tebe napravila debila i za sve što si uradio Ivani i svojoj porodici - glasilo je pitanje za Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da me je napravila debila -rekao je Ša.
Tara je napravila od njega debila i monstruma. On je debil, vidite kako ide i kako se šlihta ljudima, lagano su prošli. Samo smo ih ja Nadica, Marija, Tomović i ja komentarisali. On je vređao sve nas, a ušao je u vezu sa Tarom. On pati za Ivanom, a dobio je Ša-mar realnosi. On je teletabis. Tara jeste luda, ali je pametnija od njega, ona je njemu rekla svaka čast njegovoj supruzi kako ga je trpela 7 godina. - rekla je Miljana.
On ne može da prihvati to što je uradio. Mi sada gledamo kako se on ponaša. Meni nije jasno što on sebi ne prizna neke stvari. On je ušao u vezu sa devojkom koja je imala strašne greške, i svi smo ti to govorili, ali ti to nisi shvatio - komentarisao je Milan.
Ivana je sve što je njemu rekla da će raditi, uradila je. Nije se nigde oglašavala niti bilo šta komentarisala - dodao je Milan za Ivanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sebe predstavio kao neurotičara, koji je čim je čuo nešto za Ivanu i Tomovića, a onda si ustao i krenuo da kometrišeš svoju brak i sebe. Mnogo vam je lepa veza sa onoliko šamara - dodala je Sandra.
On kometariše sve ovo a od njega je i porodica digla ruke - dodala je Nadica.
Mene moja porodica voli, a ne kao vaša da piša po vama, oni mene podržavaju, i ne dam da mi pričate o porodici - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada ispao debil. Njega je devojka ostavila i pobegla od njega. Sandra je njega sklonila od Tare da bi se smirio. Ja sam tada rekla da ne može niko njega da skloni od svega, ako on ne želi - rekla je Nadica.
Da li je Tara od njega napravila debila, ne vredi mi da mu kometarišemo i pričamo, jer on vidi kako on želi. Što se tiče Ivane, on je tu ispao bezobrazan, menjao je svoje komentare, a onda kada je čuo kao za lajv Ivane i Tomovića, napravio je haos i promenio priču, pričaš kako ti je brak sjajan a onda ovo - komentarisao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga