AKTUELNO

Otkrila detalje o vaspitavanju njihovog sina.

Glumica Ivana Nikolić, koja je inače i bivša supruga glumca Petra Strugara, dugo se nije pojavljivala u javnosti, te je nedavno na jednoj konferenciji za novinare povodom nove predstave u kojoj igra progovorila i o svim aktuelnostima.

Na pitanje medija kako vaspitava sina, a i kako on reaguje na njenu profesiju, glumica je rekla:

- Njemu je normalan i moj i Petrov posao. Deca lakše prihvataju stvari, okviri normalnog su relativna stvar. Meni je važno da čime god da se bavi, da ga to ispunjava - priča Ivana.

- On ima zdravu dečiju radoznalost, važno je da sam bira svoj put - kaže glumica.

Podsetimo, Petar Strugar je nedavno postao tata po drugi put. O tome kako će objasniti sinu da je dobio brata, Ivana je skromno izjavila da deci treba predstaviti stvari onakvim kakve jesu.

- Ne mislim da decu treba lagati, već im treba predstaviti istinu u skladu sa njihovim uzrastom i mogućnošću razumevanja – zaključuje kratko Nikolićeva.

Foto: Instagram.com/p_strugar

Podsetimo, početkom decembra 2013. godine, nakon dve godine gotovo tajne veze, venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije.

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Petar Strugar