AKTUELNO

Smatra da je situacija kod nas najbolja.

Tamara Kalinić jedna je od naših najuspešnijih blogerki, a uprkos tome što živi na relaciji London - Pariz, došla je u Srbiju da se vakciniše. 

- Jesam. Vakcinisala sam se ovde u Srbiji. Vakcinisala bih se bilo kojom vakcinom koja je dostupna. Mislim da je da je svaka vakcina adekvatna i da svaka radi. Ko god ima priliku mislim da treba da se vakciniše. Moram da kažem, da je kod nas najbolja situacija, od svega što sam videla u poslednjih par meseci. U Francuskoj je danas sve zatvoreno. Uključujući prodavnice i radnje, sve što nije neophodno je zatvoreno. U Milanu, prodavnice rade tu i tamo, ali kod nas je najlepše - istakla je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara je odgovorila i na pitanje da li bi partneru oprostila prevaru:

- Nisam nikada bila u toj situaciji, tako da nisam sigurna da bih mogla da dam odgovor na to pitanje. Mogla bih da kažem, da ne bih, ali dok se ne nađem u toj situaciji nekako imam osećaj da toliko toga može da doprinese toj odluci, recimo deca, porodica, ne znam kako je to - kaže Tamara i dodaje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada me neko tako nešto pita, ja se uvek začudim i sve se mislim“brak, pa mi smo još uvek deca“, ali to možda čak i nije toliko pohvalno. Neko sam ko prati svoj osećaj, mislim da se takve stvari ne planiraju. Ako se desi, neću reći „ne“ - rekla je Kalinićeva.

Autor: M.K.