AKTUELNO

Pevač nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i kako bi provodili zajedno vreme.

Srpska predstavnica na Evroviziji, Sanja Vučić, kako saznaju mediji, ne odvaja se od italijanskog predstavnika na Evroviziji, Damijana Dejvia iz grupe "Maneskin".

Naše devojke su i te kako zapažene od strane brojnih delegacija, a momak iz Italije nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i provodili zajedno vreme.

- Pored restrikcije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

Foto: Printscreen YouTube/ Eurovision Song Contest

- Ovo nije ostalo nezapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i Italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on 6 godina mlađi, na šta su joj prisutni rekli da je to okej - priča izvor iz naše delegacije.

Šefica italijanske delegacije, Simona Martoreli se pozdravila sa našim predstavnicima uz opasku, kako naši izvođači divno razmenjuju energiju, pišu mediji. 

Autor: M.K.

#Sanja Vučić