AKTUELNO

Lepe vesti!

Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić uskoro će stati na ludi kamen. Njegova buduća supruga Aleksandra Ličina, sa kojom čeka i bebu, na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila je slike sa proslave, na kojoj se okupilo nekoliko njenih bliskih drugarica.

Razlog slavlja je bio dvostruk. Prvenstveno njena trudnoća, ali i objava da će se uskoro venčati sa svojim izabranikom.

- Hvala što ste razlog zbog kojeg se smejem. Znate vi - napisala je Aleksandra, uz emotikon srca i simbola večnosti.

Foto: Instagram.com

Luka se nedavno zahvalio svojoj izabranici na svemu objavom na Instagramu.

- Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - ushićeno je napisao Luka.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, lepe vesti o Aleksandrinoj trudnoći, pre izvesnog vremena, objavila je pevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka. Inače, mladi fudbaler i njegova izabranica Aleksandra čekaju devojcicu.

- Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka - poručila je presrećna Ilda.

Luka Adžić je sin Sanele Šaulić, starije Šabanove ćerke i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića.

Autor: M.K.