AKTUELNO

Kako se porodila u jeku pandemije u Italji, glumičinog naslednika Bogdana ni najbliži nisu videli. Sada će imati prilike da ga upoznaju, čemu se glumica i košarkaš neizmerno raduju.

Glumica Jelisaveta Orašanin u Srbiju sa decom stiže krajem meseca, a onda je očekuju i poslovni angažmani u Beogradu kojim se posebno raduje. Ovih dana u poseti kod Jelisavete, koja živi u Italiji, nalazi se njena mama kako bi joj pomogla oko Petre i Bogdana, a onda pakuju kofere i dolaze u Beogradu. Tako će rodbina imati prilike da posle dužeg perioda vidi Miloševe i njene naslednike, zapravo sina Bogdana kojeg zbog pandemije nisu stigli da upoznaju. Par planira da osim Beograda poseti i rodni grad Miloša Teodosića Valjevo, ali i Divčibare, gde imaju hotel.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Jelisaveta se već navikla sa dvoje dece i sve uspešno postiže. Nema dadilje, a jedina pomoć joj je kada joj dođu sestra ili majka. Zato, kada je majka kod nje ima vremena da se posveti svojim privatnim obavezama i da sa prijateljima ode na ručak ili večeru. Međutim, mnogo se promenila kada je dobila drugo dete. Smirila se. Nije više tako aktivna kada su izlasci u pitanju - kaže izvor.

Jelisavetu po dolasku u Beogradu očekuje i igranje predstave “Hotel 88” kojoj se posebno raduje.

- Dok bude igrala, decu će čuvati njena majka. Međutim, trudiće se da se menja sa Anđelom Jovanović na izvođenjima, ako bude bilo potrebe. Ne voli često da se razdvaja od dece. Međutim, igranje predstava uvek joj prija kako bi ostala u kondiciji. Koliko god čudno zvučalo, to je opušta i to je vreme kada su joj misli koncetrisane samo na posao - istakao je izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Jelisaveta je nedavno ispričala da joj nedostaje Srbija.

- Uželela sam se pozorišta, a kada sam u Srbiji uželim se kofera. U Srbiji samo radim, a ovde se posvetim porodici. Tako da pravim balans - kroz osmeh je poručila Jelisaveta.

Glumica svaki trenutak provodi sa sv jim naslednicima, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom, kog je na svet donela početkom januara ove godine. Ona je ranije pričala koliko ju je ćerka promenila.

- Prilagodavam se njoj. Ja sam s njom non-stop, kao i suprug. Pratimo njeno odrastanje. Vreme će pokazati koliko me je ona promenila - rekla je ranije Jelisaveta, koja u podizanju dece ima veliku pomoć supruga.

Da se Miloš odlično snašao kao tata, Jelisaveta je to i ranije govorila: "Uspavam dete, onda otrčim, tri sata duskam i onda trčim nazad. Za to vreme Miloš čuva ćerku".

Autor: M.K.

#Jelisaveta Orašanin