AKTUELNO

Nije mu bilo nimalo lako!

Radiša Trajković Đani izašao je na crtu, i to ni manje ni više nego bivšem košarkaškom asu Nikoli Pekoviću. Pevač i sportista odmerili su snage na košarkaškom terenu. Đani je meč jedan na jedan pokazao na Instagramu. Jeste da mu nije bilo lako jer je odmeravao snage sa nekadašnjom NBA zvezdom, ali sudeći po snimku, odlično se snašao.

Foto: Instagram.com

- E, sad ću da ti lupim bananu. Nema zezanja. Hop, hop - rekao je Đani, ali je ipak Nikola njemu lupio bananu. Peković je ozbiljno shvatio igru, pa je šutirao i po nekoliko puta na koš i ubacio i trojku. - Vidi ga mali, kako igra. Dobar si, dobar si i dalje. Ali ne znam ko je ovde mali? Ja nosim broj patika 38, a kad pustim nokte, 42 - zasmejavao je pevač protivnika.

Foto: Instagram.com

Igrali su do dvanaest poena, a pobednik je bio, naravno, Nikola. Ipak je bio na svom terenu, teško da bi trijumfovao da je pred Đanija stao s mikrofonom u ruci.Bilo kako bilo, njih dvojica su se odlično zabavili na terenu. Nakon meča, Đani je zapevao, pa je i dobar provod bio zagarantovan. Inače, Trajković je omiljeni pevač mnogim sportistima, a Pekoviću je pre šest godina pevao na svadbi.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.