AKTUELNO

Niko nije bio pošteđen.

Ermina Pašović razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a najpre je komentarisala odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno mislim da ta devojka nije u redu. Mnogo laže, ništa živo ne priznaje, sve veze ponižava, a svoju uzdiže. Koliko vidimo, njena je sad najgora. Ne znam šta je sa Stefanom, nije mi jasna ta veza nikako. Ja mislim da ima neku psihopatsku crtu, ona i Ša pod ruku da se uzmu, isti su, ne razlikujem ih - počela je Ermina.
Što se tiče Kristine i Kristijana, ona mi je malo sumnjiva, mislim da mnogo voli rijaliti i da mnoge stvari radi zbog rijalitija. Setimo se njene histerije samo zbog poljupca sa Carem, a sada ima odnose sa oženjenim muškarcem. Kako tada ne misli o ocu, braći. Ne znam sad šta je tu gluma, istripovala se da je gospođa Golubović. Tu će sve biti intenzivnije i jače, nema tu distance, nije ni ona luda, ušla je kao da joj se sviđa Vladimir, muvala se sa Čorbom, ljubila sa Carem, pa se prešaltala na Kristijana. Koliko je žalosno, meni je i smešno. Sa 50 godina da ti sebi dozvoliš ovakvo ponašanje... Ako njima njihovi brakovi nisu sveti... - komentarisala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša mi je sasvim smešan, mislim da je on svestan svega. On ima argument kog se drži, samo da ne bismo rekli da nije normalan. Mislim da ga udara ego, naročito posle sinoćnjeg klipa, kada je bilo očigledno da se Tara gadi njega. Veliki Ša, koji je na sceni 25 godina je ostavljen i izigran! Teodora mi je jako zanimljiva, ali se povukla otkako je ušla u vezu sa Čorbom. Zamsli imaš partnera napolju, ona ulazi, on sa drugom... Ovaj rijaliti je prekucao sve. Aleksandra sad proganja Filipa, ali meni je to zanimljivo. Malo kopira Maju Marinković. Mislim da je Filip jedino zaljubljen u Paulu - nastavljala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je, zatim, zatražila svoju pesmu i spot u zamenu za tri tajne:

Juče smo videli Anju i Cveleta kako imaju se*s, ja sam ukrala Miljani kutiju cigara i treća tajna... Sanja mi je rekla da će tražiti još jedan test za trudnoću. Možda će se Sanja opametiti ako je trudna, postoji mogućnost, kasni joj tri nedelje - otkrila je Ermina.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga