AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kako ste već i navikli, "Premijera - Vikend specijal", vaša omiljena emisija o poznatima, čeka vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu od 13.30 časova na televiziji ''Pink''. Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, gde će sumirati utiske i prikazati vam šta je to obeležilo nedelju koju ispraćamo, ali i doneti nove, ekskluzivne informacije.

Foto: Jelena Simonović

Nemanja Vujičić će sa svojim sagovornicima razgovarati sa raznih lokacija u prestonici, a ono što mnogi čekaju da vide jeste ekskluzivna ispovest koju je uradio sa legendarnom kraljicom narodne muzike, Lepom Lukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen život obeležile su bobre, tragedije i patnja. Ovom prilikom otkrila je i za koja dva čoveka ona ceo život pati, pa se osvrnula na mnoge gubitke i tragedije. Priznala je i da je bila miljenica žestokih momaka, a opširnije možete pogledati u nedelju, u dobro poznatom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Reporter Nemanj Vujičić uključiće se i direktno iz Titela, a gošća u studiju će biti popularna pevačica Elma Sinanović.

Ekipa emisije ''Premijera'' dočekala je i predstavnice Srbije koje su ove godine na Evroviziji pobrale brojne simpatije i ujedinile čitav region! Detaljnije užživo u programu.

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Premijera-Vikend specijal