AKTUELNO

Ističe da je iz svega izvukla pouku.

U novom izdanju emisije "Magazin In" koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, rijaliti zvezdu Staniju Dobrojević, pevačice i bivše zadrugarke Ivanu Šašić, pinkovu zvezdu Saru Reljić, Nataliju TrikFX i Milicu Milisavljević Dugalić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković upitala je svoje gošće koja je to želja, ambicija ili muka natera nekoga da uđe u rijaliti program i da svoju privatnost i slobodnost prodaju.

Ušla sam potpuno anonimna. Što se tiče posla, mnoga vrata su mi se otvorila, a što se tiče privatnog života više ga uopšte nemam, sve je bukvalno kao na tacni, ali to je cena – priča Iva.

Foto: Instagram.com/iva_grguric_official

Voditeljka ju je prekinula i dala konstataciju da život koji je imala i nije bio baš neki, s kojom se Grgurićeva složila.

Slažem se, ali to je bilo davno. Ja sam naravno ogolila svoju dušu u rijalitiju, rekla sam sve iskreno, ja sam generalno iskrena devojka, i izvukla sam pouku. Pritom sam poslala jednu veliku važnu poruku, i naravno to se više nikad nije ponovilo. Mislim da su ljudi to prihvatili, cenili i zbog toga su me i nagradili – zaključuje pobednica Zadruge u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Iva Grgurić