AKTUELNO

Muzika je nešto što je moj život – priča pevačica.

Pevačica i legenda narodne muzike Snežana Đurišić gostovala je u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je više od 30 godina bila u braku, pa otkriva da joj se žene javljaju i pitaju koja je tajna uspešnog ljubavnog života.

Nema tu nekakvog posebnog recepta, mislim da je u odnosu dvoje ljudi, kada je u pitanju zajednica, da li bračna ili vanbračna, svejedno je kada ste zajedno s nekim... To neko poverenje, poštovanje, uvažavanje, tolerancija, mislim da je to najbitnije u odnosu dvoje ljudi, bar je tako u mom slučaju bilo i dan-danas je tako. Međtuim, ono što je činjenica jeste da su deca danas malo sebična i mislim da je nervoza vrlo pristuna i da se zbog toga mnogi brakovi uruše i ljudi se raziđu – rekla je Đurišićeva na početku razgovora.
Ako ste odvojili posao od privatnog života, problem ne postoji. Karijera se stiče bavljenjem poslom godinama. Na koji način to radite, to ostaje iza vas i to je ime i karijera. Međutim, ptivatan život je nešto sasvim drugo, i ako čovek uspe da to odvoji, a porodica je uvek prioritet, barem bi trebalo, onda problem ne postoji. Nije to tako baš lagano, ali izvodljivo je – priča Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana je više od 50 godina na javnoj sceni, pa otkriva da li je nekad pomislila da odustane od svog posla.

Bilo je trenutaka kada se zloupotrebi neko dešavanje ili nešto što vas je snašlo i onda se od toga napravi jedna ružna priča, jedna ružna energija koja skrnavi vaše dostojanstvo i vaš ugled koje vas predstavlja na način kojem vi ne pripadate. To su stvari koje bole i uopšte ne prijaju. Ali onda shvatite da su to sitne duše, da su to nemoćni ljudi, ali u principu muzika je nešto što je moj život, muzika je posebna ljubav i mislim da kad bih se ponovo rodila da bih isto ovo radila, ne vidim sebe nigde drugde, nema odustajanja – zaključuje pevačica u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Snežana Đurišić