AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Upravo je počela raspodela budžeta Kristijana Golubovića. Prve budžete dao je Kristini Spalević, Milanu Jankoviću Čorbi, Mišelu Gvozdenoviću i Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, Čorbi da ne napominjem zašto, on je ovde kao sin, brat, jedini prijatelj koji ima mane. Poginuo bi za mene, kao i ja za njega. Drago mi je što se spojio sa Teodorom ponovo. Želim ti sve najbolje, sinoć si bio odličan. Napolju te čeka moja pomoć do groba. Znaš samo šta može da me okrene protiv tebe, a to je izdaja - rekao je Kristijan.
Druga Kristina, najmilija, najbliža srcu. Ušli smo u vezu, uradio sam supruzi nažao. U 90% mi odgovara, ali ima i dosta mana koje mi idu na živce. Ja ginem za zadatak, kao pravi komenandant, nešto doviknem, a ona mi je odbrusila nešto što nije u redu. Zvanično sada govorim, nemam sa njom više nikakvu ljubavnu vezu. Ako devojka, koja ne može da ispoštuje čoveka na sitnice, ne može da me prati u životu! - poručio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja je obožava, draga mi je srcu, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ako mi Ivana nije tako reagovala, a prevario sam je, mogu i devojku koju znam mesec i po dana - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.