AKTUELNO

Kako će reagovati Maja?!

Radomir Marinković Taki, otac popularne učesnice "Zadruge" Maje Marinković, poznat je kao veliki zavodnik koji se uglavnom kreće u društvu atraktivnih i znatno mlađih devojaka, a sada je, prema našim saznanjima, jedna takva pala na njegov šarm i sa njim otpočela emotivnu vezu. Da priča bude još zanimljivija, reč je o bivšoj učesnici "Zadruge", koja je mesecima pod istim krovom živela sa njegovom ćerkom, u drugoj sezoni rijalitija!

Naime, kako Pink.rs saznaje, Majin otac Taki već izvesno vreme u vezi je sa kontroverznom Hrvaticom Natašom Moskvom, od koje se ne odvaja.

Foto: privatna arhiva

Kuckali su se dugo, dopisivali, a onda ugovorili susret i tako je sve spontano krenulo. Ma, oni su hit, Taki je pored nje skroz podetinjio, bukvalno se ne razdvajaju i vidi se da su zaljubljeni kao tinejdžeri, a bogami, ni Nataša ne skida osmeh s lica - tvrdi izvor upućen u cvelu priču.

Kako će Maja Marinković reagovati kada bude čula ko joj je nova maćeha i da li će ocu dati blagoslov kada je reč o njegovoj novoj vezi, ostaje da se vidi.

Autor: D.T.

#Nataša Moskva

#Radomir Taki Marinković