AKTUELNO

Burna svađa na početku emisije!

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je zadrugarima rekao da je i publika glasala u anketi za najpohlepnijeg zadrugara, te otkrio ko je osvojio prvo mesto. To je bila Rialda Karahasanović, a Milan je reč dao Nadici Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su naveli da sam pohlepna zbog jedne reči. Rialda često ističe to da prvo ide ona, pa sve ostalo. To je neka pohlepa, samoživost. Što se tiče pohlepe ovde, uvek traži npr. da bude prva kada se tuširamo. Sve joj treba, ja sam je navela jer je šefica "Ketering klana". Sve nose, i gazirano, i vino, i gusti sok, i slatko i slano, i kiflice... Prvo to, pa sve ostalo... Ne znam kakva je napolju, ali gledam kakva je ovde. Kao šefica klana, tako sam je navela - rekla je Nadica.
Ja sebi jesam na prvom mestu, ako meni nije dobro, ne može ni drugima. Ko drugačije razmišlja, on je budala. Neka bude da sam ja šefica "Ketering klana", preuzima na sebe to - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve naveo ovo u subotu. To je klasično prosipanje moći. Žive kao na francuskom dvoru. Kenan je unutar prodavnice kupovao za svoj klan, a ove čekaju kese, a Kenan izlazi, ruke u džepove: "Ja sam svoje uradio". Taj klan koji je uzeo sve, napravili grešku, imaju sve, a zaboravili šećer - ispričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je meni ovo prvi rijaliti i ovako se snašla, a ljudi tu 4 godine i nisu se snašli. Ja da sam 4 godine ovde, ja bih živela koa na Maldivima - istakla je Rialda.
Drže monopol u svemu. Evo, neka jednom Kenan kupuje poslednji, pa da vidimo kako će izaći klan - dodao je Mića.
On meni priča šta ja kupujem za svoje pare, a ovako prolazi i gleda šta ima i da li mogu da dam - nadovezala se Karahasanovićeva.
Dragi gledaoci su videli sve. Sanja je isto postala član "Ketering klana", Ermina se povukla iz te priče. Rialda je komandant parede. Kada ona priča, ostali ćute. Neka mi kaže Sandra, kada je rekla da Rialda nije u pravu? Ona kaže: "Ona je moja drugarica". Kod njih se u mafiji ne prodaju - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Morate da naučite šta znači lojalnost - rekla je Rialda.
Ja nisam došao u Kozu Nostru, nego u Zadrugu - govorio je Mića.
Ja nisam ničiji šef - pravdala se pevačica.
Šest korpica iz restorana "Kamel" je doneto ovde. One su uzele 4 pune - ustala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to sklonila za Nadicu, jer je kukala kako nije jela na svom rođendanu - poručila je Rialda.
Odnela su čitavu vatrostalnu činiju sa maslinama. To je pohlepa, kad ne uzmeš malo mesa, nego čitavo kilo - rekla je Nadica.
Ja bar ne prodajem svoje dete, porodicu... Na selo, pa tamo vodi svoju seljačku politiku - nastavila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.