AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, domaćoj publici poznatija kao Breskvica, posle raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom odlučila je, navodno, da se povuče iz javnog života i odustane od pevanja. Kako se navodi, Breskvica je rešila da se nadalje posveti obrazovanju i promeni fakultet koji je prethodno pohađala.

Foto: E-Stock

- Breskvica se nakon raskida sa Vojažom razočarala i odlučila da napusti javni svet. Više ne želi da bude u medijima i daje bilo kakve izjave. To je trajna odluka, ali pitanje je da li će se u nekom trenutku predomisliti - započinje priču za zvor blizak Anđeli i napominje:

- Sve ju je poremetilo nakon raskida sa Vojažem. On je bio zadužen za kompozicije koje su njih dvoje izvodili i teško joj je da se pomiri sa tim da više zajedno neće stvarati melodije i nastupati. Zasitila se javnog posla. Svemu tome svedoči i to što se prebacila na drugi fakultet, jer ne želi više da sreće Mihajla i ima dodirne tačke sa njim. Okrenula je novi list i počela sve ispočetka. Tako je odlučila - rekao je izvor.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Autor: D.T.

#Anđela Ignjatović Breskvica

#Vojaž