AKTUELNO

Šok!

U toku je debata na temu da li žene lakše preuzimaju odgovornost od muškaraca, a Rialda Karahasanović ušla je u sukob sa Milanom Jankovićem Čorbom zbog abortusa koji je uradila, te je ustala i Nadica Zeljković da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, ja tebe razumem da si bila napuštena, ogorčena i nisi znala koju odluku ćeš da doneseš, ali ti nisi bila sa njim u vezi ,,Idi mi - dođi mi". Ja sam pristalica onoga što ti osećaš, da li ćeš da postaneš majka ili nećeš - rekla je Nadica.
Ti si osudio sinoć nju, ili žene kako god - poručila je Sandra.
Braća su mogli da ti budu ujaci - provocirao je Čorba Rialdu.
Šta si rekao?! Ja drugo od nepismenog čoveka ni ne mogu da očekujem! Zabole me k*rac šta ko misli! - uzvratila je besno pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sa nekim legneš u krevet, snosiš odgovornost da li ćeš ostati trudan, i šta je problem?! Ne možeš ostati trudan, ako si vodila računa! - urlao je Mića.
Rialda, on ne shvata da si ti bila u vezi i da si iz ljubavi u dete, ti si stavila materijalnu stvar pre želje za rađanjem - rekla je Nadica.
Evo, Nadice, kada hoćemo da kupimo osnovne stvari, od čega si ti kupovala? Nemaju ni vode, ni struje... Od čega? - uzvratila je Rialda.
Mića i ja smo rođeni u blatu, ja nikada ne jedem testo, zato što sam u tome odrasla, ja kada sam rađala, kontrol milicije me ne bi naveo da ne rodim, jer sam u tom trenutku htela da budem majka! Ja sam imala poteškoće sa Kijom, pre Kije isto - poručila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga